Most megtudhatja, hogy szexelnek a na'vik

A mozifilmből kivágták, de a DVD extrái között látható lesz a na'vi-szexjelenet. A Pandora lakói közötti aktus hasonlóan zajlik, mint a természettel, vagy az állatokkal történő kommunikáció.

„Felvettük a jelenetet, de később kivágtuk, hogy a DVD extrái között szerepelhessen" - mondta James Cameron rendező. A döntésben persze az is szerepet játszott, hogy a filmet egész estés családi mozinak, nem pedig korhatáros filmnek szánták.

Jake Sully és Neytiri
Actors Sam Worthington (L) as Jake Sully and Zoe Saldana as Neytiri are shown in a scene from the computer animated film "Avatar" from director James Cameron in this undated studio photograph. The film received four Golden Globe Award nominations including best drama film as nominations were announced December 15, 2009 in Beverly Hills. REUTERS/WETA/Twentieth Century Fox/Handout (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) NO SALES. NO ARCHIVES. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS

Így csak egy rövid, utalás-szerű jelenetet látható arról, mi is történik Jake Sully avatarja és Neytiri között a Pandora bolygó erdőjének mélyén. A kíváncsi nézők azonban a DVD-n mindent megtudhatnak a na'vi szexről, írja az Ananova hírügynökség.

Zoe Saldana színésznő, aki a Neytiri nevű na'vi lánynak kölcsönözte arcvonásait, elmondta, a na'vik közötti aktus hasonlóan zajlik, mint a természettel, vagy az állatokkal való kommunikáció. A bolygó lakói ugyanis különleges harmóniában élnek az őket körülvevő élővilággal: hosszú copfjukat összekapcsolják a növények rostjaival, vagy a különleges állatokkal, akiket így szelídítenek meg. A "Hangok fájára" kapcsolódva például a múlttal is összeköttetésbe kerülnek. „Ha ez a "szinkronizációs" folyamat működik a növényekkel és az állatokkal, valószínűleg két na'vi között is így jön létre a kapcsolat" - mondta a színésznő.

„Nagyon vicces volt a felvétel, mert a felvétel során folyamatosan arra is figyelni kellett, hogy a technikai részletek ne legyenek észrevehetőek és a jelenet természetes és hihető legyen" - nyilatkozta Zoe Saldana.

A sokféleképpen magyarázott Avatar minden idők legnagyobb bevételt hozó filmje lett, miután 1,85 milliárd dolláros globális jegyeladásával maga mögé utasította James Cameron korábbi csúcstartóját, a Titanicot. A háromdimenziós látványú film egyébként az amerikai pornóipart is megihlette, várható, hogy a film sikere nyomán a felnőtt filmek készítői is hamarosan átállnak a háromdimenziós technikára.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.