Váratlanul elhunyt Nicole Kidman apja

Váratlanul elhunyt Szingapúrban Nicole Kidman Oscar-díjas filmcsillag apja, Tony Kidman - közölte pénteken a helyi rendőrség, amely nyomozást indított, mivel a neves tudós nem természetes halállal halt meg.
Tony Kidman, a Sydneyi Műszaki Egyetem (UTS) klinikai pszichológusa médiahírek szerint azért utazott Szingapúrba, hogy meglátogassa ott élő másik lányát, Antoniát és annak gyermekeit.

Az ausztrál abc.net.au hírportál szerint a tekintélyes professzor halála egy esés után következett be.

A sydneyi egyetem alkancellárja, Attila Brungs professzor közleményében úgy fogalmazott: mélységes szomorúsággal értesültek kollégájuk haláláról. "A Sydneyi Műszaki Egyetemen töltött 43 éves pályafutása alatt nagyszerű munkát végzett kollégaként, kutatóként és egészségügyi dolgozóként. Az egyetemen mindannyiunknak nagyon fog hiányozni" - hangsúlyozta.

Tony Kidman több mint harminc évig tanított az egyetemen, emellett agy- és idegrendszeri kutatásokat folytatott. A fiatal ausztrálok szellemi egészsége, ezen belül különösen a pszichózis, mások megfélemlítése (bullying) és a stressz foglalkoztatta - emlékeztetett az ausztrál portál.

A hírügynökségi jelentés szerint a szingapúri rendőrség egy kórházból kapott értesítést egy nyolcvanas éveiben járó férfi elhalálozásáról.

"A rendőrség vizsgálja a nem természetes halálesetet" - közölte egy rendőrségi szóvivő, aki azonban nem volt hajlandó további részleteket megosztani a sajtóval.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.