Várakozásra lehet számítani a közúti határátkelőkön

Egy-kétórás várakozásra lehet számítani közúti határátkelőhelyeken a személyforgalomban, amit még növelhet egy új intézkedés - közölte a rendőrség vasárnap.

Határainkon elsősorban Záhony közúti határátkelőhelyen várható 60-120 perces forgalomtorlódás a hétvégén a személyforgalomban, belépő és kilépő irányban. A várakozási időt növelheti a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által a jövedéki termékekkel való visszaélés megakadályozása érdekében bevezetett új intézkedés, miszerint számítógépes nyilvántartást vezetnek a személyautók üzemanyagszintjéről, illetve a külföldön megtett távolságról - tartalmazza az ORFK Szóvivői Irodájának közleménye.


Beregsuránynál is várható a hétvégén egyórás várakozás mindkét irányban a személyforgalomban.


A Záhonynál várható forgalomtorlódás elkerüléséhez alternatív útvonalnak továbbra is 7 órától 19 óráig nyitva tartó Barabás közúti határátkelőhelyet és a 8 órától 16 óráig nyitva tartó Lónya közúti határátkelőhelyet ajánlja a rendőrség.


Az ukrán határszakasz forgalmának aktuális helyzetéről a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletén lehet érdeklődni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.