Válik az álompár?

A napokban az OK! Magazine és a National Enquirer is arról cikkezett, hogy a Ben Affleck–Jennifer Garner színészpáros házassága menthetetlen. Április óta nem készült róluk közös kép.

Ben és Jennifer 2005 óta házasok, előtte négy évig barátok voltak. Három közös gyerekük van, a kilencéves Violet, a hatéves Seraphina és a hároméves Samuel. Az Enquirer szerint már külön is költöztek, és hamarosan beadják a válókeresetet. A váláskor 150 millió dolláros vagyonukat elosztásáról és a három gyerek elhelyezéséről is dönteniük kell. 

A lap úgy tudja, hogy Affleck mielőbb szeretné hivatalosan is bejelenteni a szakítást – még a június 29-i tizedik házassági évfordulójuk előtt –, hogy a botrány elüljön, mire az új Batman-film reklámkampánya megkezdődik.

A cikk azt sugallja, hogy a kapcsolatnak Jennifer vetett véget. A szokásos "párhoz közel álló források" szerint már évek óta vannak problémáik, amit eddig úgy próbáltak orvosolni, hogy hosszabb-rövidebb időket külön töltöttek. A szakítás hátterében többek között Ben szerencsejáték-szenvedélye állhat, ami miatt gyakran a gyerekeit is hanyagolja.

A pár a 2001-es Pearl Harbour című film forgatásán barátkozott össze, és Affleck egy Playboynak adott interjúban bevallotta, hogy 2003-ben a Daredevil forgatásán szeretett bele a színésznőbe – írja a Daily Mail.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.