Válogatáslemezzel segítenek a zenészek a Fülöp-szigeteken

A zenészvilág úgy döntött, hogy szövetségre lépve megsegíti a katasztrófa sújtotta országot egy friss válogatáslemezzel.

Songs For The Philippines című dalgyűjtemény a példás együttműködés jegyében készült: jól mutatja ezt, hogy a kiadvány 39 dalt sorakoztat fel olyan, a popzene legkülönbözőbb területeit képviselő előadóktól, mint Katy Perry, Lady Gaga, Eminem, a The Beatles, a U2 vagy Lorde.

Az albumon szereplő előadók között van még mások mellett Bob Dylan, Cher, a One Direction, Justin Bieber, Pink, Kylie Minogue, a Red Hot Chili Peppers, a Linkin Park, a Muse is egy-egy dallal. A válogatást a Beatles zárja keretbe: a nyitódal az Across The Universe, a záró a Let It Be. 

A gyűjtemény bevétele teljes egészében a Fülöp-szigeteki Vöröskereszthez folyik majd be, hozzájárulva így az ország megsegítéséhez. A kiadvány ráadásul már a hazai zenehallgatók számára is elérhető, az iTunes hálózatán keresztül ugyanis könnyedén hozzá lehet férni.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a legnagyobb idei tájfun csapott le november elején a Fülöp-szigetekre, a megerősített halálesetek száma 5235, és még mindig1613 eltűntet tartanak számon. A felmérések szerint több mint egymillió otthon semmisült meg. 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.