Vakond futam Kőbányán: földalatti bringás farsang

Ismét rajtol az ország egyik legkülönlegesebb bringás eseménye, a farsangi Vakond futam február 26-án Kőbányán. A bringások a föld alatt 30 méter mélyen húzódó bányarendszerben versenyezhetnek egymással.

 "Télen is lehet biciklizni, csak nem a szabadban, hanem a föld alatt" mottóval rendezik meg a McDonald's BringaMánia farsangi Vakond futamot. A kerékpárversennyel egybekötött családi bringás eseményt a kőbányai Bánya utcából induló bányarendszerben rendezik meg. Különleges élményt nyújt a föld alatt közel 30 méter mélyen húzódó, kivilágított járatokban kanyargó széles pálya. Szórakoztató biciklis programok, valamint óvodás, iskolás és felnőtt futamok mellett média és VIP-is váltófutamokra is várják a nevezéseket - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Farsang okán jelmezes versenyzőkre is számítanak az esemény megálmodói, akik különleges meglepetésekkel várják a kerékpárosokat.

A szervezők azt kérik, hogy a versenyzők lehetőség szerint saját védőfelszerelést valamint kerékpárt is vigyenek magukkal, mivel a helyszínen csak korlátozott számban tudják biztosítani a kerékpározáshoz szükséges eszközöket. Érdemes előre regisztrálni, mert a rendezvény helyszíne ezer fő befogadására képes.

További információkat a programmal kapcsolatban a www.bringamania.hu weboldalon valamint a Vuelta Sportiroda oldalán érhetőek el.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.