Vak komondor nem akadály: Terike hozzámenne Baloghhoz

A nő áprilisban azt állította, hogy a férfi bántalmazta, Balogh azonban úgy emlékezett, hogy a nő átesett egy vak komondoron. A pár most mégis az esküvőt tervezgeti.

– Rendeződtek a dolgaink, úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk. Az esküvőt azonban még nem tűztük ki – mondta a Blikknek S. Terézia, a politikus élettársa, aki nem volt hajlandó beszélni a korábbi bántalmazásokról. – Jól vagyunk, és ennél többet nem kívánunk nyilatkozni – tette hozzá a képviselő párja. Balogh Józsefet hiába kerestük, telefonját a leendő hitvese vette fel.

A nő élettársa április végén súlyos sérülésekkel került a kórházba, onnan kikerülve pedig a gyerekeinél húzta meg magát Solton. Balogh a család vak komondorára fogta a sérüléseket, ám a korábbi felesége beszámolt arról a lapnak, hogy rendszeresen bántalmazta és terrorizálta őt a politikus.

Balogh Józsefet a botrány miatt a Fidesz-frakció a képviselői mandátumának visszaadására szólította fel, ám ő inkább kilépett a legnagyobb kormánypárti képviselőcsoportból, és független képviselőként dolgozik tovább.

A bántalmazás miatt jelenleg is folyik a nyomozás, egyelőre nincs gyanúsítottja az ügynek.

– A tanúk meghallgatása és az orvosszakértői vélemény beszerzése után dönt arról az ügyészség, hogy meggyanúsít-e valakit az asszonyverés ügyében – mondta Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.