Vajúdási fájdalmakkal kínoztak két önkéntes férfit

Olyan érzés, mintha valaki fogna egy fűrészt és felnyitná a hasüregemet - jellemezte vajúdási fájdalmát egy amerikai férfi, aki a hasára erősített elektródák segítségével kóstolt bele az összehúzódások okozta fájdalomba.

Két férfi a kensington Közösségi Templomból felkeresett egy michigani orvost, Dr. Julie Masterst, és megkérték, segítsen nekik átélni a szülési fájdalmakat.

A férfiak hasára elektródákat erősítettek, ezek segítségével valóban belekóstolhattak abba, mit érezhettek feleségeik, mikor életet adtak gyerekeiknek. A hölgyek egyébként jelen voltak a kísérlet során, eleinte jókat mosolyogtak férjeiken, aztán ahogy a "fájások erősödtek", aggódó tekintettel simogatták párjukat és fogták a kezüket, néha pedig jókat kacagtak a férfiakon, akik a végén bevallották, ez sokkal rosszabb volt, mint amire számítottak.

"Olyan érzés, mintha valaki fogna egy fűrészt és felnyitná a hasüregemet" - írta le az élményt az egyik önkéntes, a kísérlet végén pedig a következőket mondta: "Nem volt jó. Anyukám, már akkor is szuperhős vagy, ha a szülésedet csak megközelítette az, amit éreztem."

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

Nem ők az elsők, akik férfi létükre ki akarták próbálni, milyen is lehet vajúdni. Idén januárban két holland televíziós műsorvezető vetette alá magát hasonló kísérletnek. Közel két óra után feladták, és kérték, vegyék le róluk az elektródákat. Kínzásnak nevezték a szülési fájdalmakat, és a tapasztaltak után nem biztosak benne, hogy majdani nejüket is kitennék ennek a gyötrelemnek.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.