Végre megérkezik a tavasz

Napról napra egyre kellemesebb időben lesz részünk: egyre többfelé várható napsütés, ma 13-14, pénteken viszont már 20 fokra is melegedhet a levegő.
Kedden napközben felszakadozik mindenhol a felhőzet, és legfeljebb csak egy-egy elszórt futó zápor alakulhat ki. Erős, viharos lesz az északi, északkeleti szél. Nappal 9-14°C között alakul a hőmérséklet.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap kezdetben több, majd kevesebb felhő lesz az égen, a gomolyfelhőkből viszont egy-egy futó zápor többfelé kialakulhat. Sok helyen még szeles lesz az idő. Hajnalban helyenként fagyhat, nappal 10-15°C várható.

Csütörtöktől határozott javulás kezdődik időjárásunkban, felmelegedés és napos idő veszi kezdetét. Tovább veszít erejéből a szél, de a Tiszántúlon még élénk marad. Reggel helyenként még fagyhat, de nappal már sokfelé 15-18°C köré melegszik a levegő.

Pénteken és a hétvégén is sok napsütésre, kellemes, tavaszi időre számíthatunk, csapadék nem várható. Reggel még előfordulhat helyenként gyenge fagy, de délutánonként egyre többfelé mérhetünk 20°C körüli, illetve 20°C feletti maximumokat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.