Vágó visszatér az RTL klubba?

Visszatérhet a képernyőre a kvízprofesszor Vágó István. A Vasárnapi Blikk úgy tudja, a Legyen Ön is Milliomos! az újonnan induló RTL2-n lesz látható.

A Legyen Ön is Milliomos! és Vágó István visszatér a képernyőre, mégpedig a várhatóan 2012 elején induló RTL2 tévécsatornán. A Vasárnapi Blikk úgy tudja, hetekkel ezelőtt tárgyalások kezdődtek a csatorna és a népszerű kvízprofesszor között.

Vágó István (62) 2000 és 2009 között vezette a műveltségi vetélkedőt, majd – mivel nem tudtak új feladatot adni neki –, távozott az RTL Klubtól. A Milliomost egy darabig Fábry Sándor (58) vezetésével még láthatták a nézők, aztán a műsor megszűnt. Az RTL Klub azonban az elmúlt hetekben újra lehívta a játék licencét, vagyis kérte a használati jog meghosszabbítását – írja a Blikk.

– Lehet, hogy most nem érett meg az idő arra, hogy Vágó az anyacsatornán térjen vissza, de egy kisebb adón egészen biztosan magas nézettséget hozna. Ügyes húzás lenne a szerződtetése – idézi a lap egy a csatornához közel álló forrását.

Az RTL Klub sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az értesülésünket, Vágó pedig azzal hárította el a kérdést, hogy az ügyről nincs mit mondania.

Vágó István visszamegy  \
Vágó István visszamegy \"Milliomosnak\"
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.