Vádirat H. Nóra gyilkosának ügyében

Benyújtotta a vádiratot a kiskunlacházi gyermekgyilkosság ügyében a bírósághoz a Pest Megyei Főügyészség - közölte Csecserics István főügyész-helyettes.

A főügyészség szerint megalapozott a vád, amely szerint a kiskunlacházi P. József erőszakolta meg és ölte meg 2008. november 23-án a 14 éves H. Nórát.

Mint a vádiratban olvasható, az ittas állapotban lévő P. József a kora hajnali órákban Kiskunlacházán egy lakóházak melletti erdős területen megtámadta a diszkóból az unokatestvére lakásához igyekvő lányt.

Dulakodni kezdett vele, bántalmazta, majd ellenállását megtörve közösült vele. A férfi ezután - attól való félelmében, hogy H. Nóra leleplezi őt - megragadta a lány nyakát, s addig szorította, amíg az meg nem fulladt.

Miután P. József észlelte, hogy a lány meghalt, a néhány méterre lévő erdőbe vonszolta őt egy gallyrakás mellé, majd magához vette a sértett táskáját és leszakított nyakláncait, s távozott a helyszínről - rögzíti a vádirat.

A Pest Megyei Főügyészség aljas indokból elkövetett emberöléssel, továbbá erőszakos közösüléssel és kifosztással vádolja P. Józsefet - közölte Csecserics István.

 

Horák Nóra sírja - 2008. november 23-án találtak rá a 14 éves kislány holttestére a kiskunlacházi művelődési házhoz közeli erdős részen
Horák Nóra sírja - 2008. november 23-án találtak rá a 14 éves kislány holttestére a kiskunlacházi művelődési házhoz közeli erdős részen
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.