Drogtanya volt a lövöldöző férfi lakása

Tavaly januárban egy tatabányai gyorsétterem közelében lőtt meg három embert E. Krisztián, akinek az otthona lényegében egy drogtanya volt. A rendőrség most fejezte be a nyomozást ellene és vádemelést javasol, írja a kemma.hu.

Több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete, lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntette, valamint kábítószer-kereskedelem bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a 34 éves, nyalkai férfi ellen, aki január 31-én fogott fegyvert és lőtt rá a vele egy személygépkocsiban ülő sértettekre. Mindhárom férfinak a nyakát érték a lövések.

E. Krisztiánt másnap hajnalban, 11 órával a bűncselekmény elkövetését követően a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el a kisbéri buszvégállomáson. Gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett a lövöldözéssel kapcsolatban. A gyanúsított lakásában tartott házkutatáson a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói tíz kilogramm kábítószert találtak szárított növény és fehér por formájában, a rendőrök emellett lefoglaltak több kilogrammnyi nemesfémet és készpénzt is. Ezek miatt szintén gyanúsítottként hallgatták ki őt a nyomozók. A férfival szemben folytatott büntetőeljárást a rendőrség 2016. január 14-én lezárta és vádemelési javaslattal megküldte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészségnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.