Vádat emeltek a fajtalankodó apa ellen

Megrázó ügyben emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség. A múlt évben egy verekedés kapcsán derült ki, hogy egy soltvadkerti férfi több mint tíz éven keresztül fajtalankodott és erőszakoskodott kiskorú lány és fiúgyermekeivel.

A 42 éves T. Pál másfél éve botrány okozott volt élettársa munkahelyén, mert amióta elköltözött az asszonytól a nevelt, valamint az édes gyermekei nem látogatták. Úgy vélte, a nő nem engedi hozzá a gyerekeket.

A vitából verekedés lett, amely során T. Pál fellökte az asszonyt és a segítségére siető férfi munkatársát egy papírvágó késsel többször súlyosan megsebesítette. Az eset vizsgálata során derült ki az a több mint tíz éves rejtély, hogy a férfi két nevelt, valamint két saját gyereke miért retteg a családfőtől.

A vallomások szerint a férfi először 1994-ben kezdte el molesztálni az akkor öt éves nevelt lányát, Bettinát, majd az útmutatásai alapján megtanította, miként kell őt kielégíteni kézzel. Később a gyermeket orális fajtalankodásra kényszerítette, ha pedig tiltakozott az együttlétek ellen, akkor később a testvérei szeme láttára bántalmazta az édesanyjukat. Bettina tizenkét éves volt, amikor T. Pál először közösült vele, az aktusok rendszeressé váltak.

A férfi a lány öccsével kilenc éves korában kezdett el fajtalankodni, több alkalommal megerőszakolta. Bettina nem bírta tovább nevelő apja erőszakoskodásait és tizennégy éves korában elköltözött hazulról.T. Pál ettől kezdve a saját, akkor nyolc éves kislányával, Nikolettel kezdett el fajtalankodni, aki mintegy tíz éves lehetett, amikor T. Pál először közösült vele. A férfi később a nyolc éves saját kisfiát is megrontotta.

A vád

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség a napokban tizenkét évet be nem töltött személy sérelmére elkövetett fenyegetés, folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erőszak bűntette, erőszakos nemi közösülés bűntette, valamint életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat az előzetes letartóztatásban lévő T. Pál ellen.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.