Üzemanyagtolvajokat fogtak el Hevesben

A rendőrség elfogott két férfit, akik az elmúlt hónapokban, az eddigi adatok szerint 18 alkalommal loptak üzemanyagot gépkocsikból Hatvanban és környékén - tájékoztatta a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken az MTI-t.

A tolvajok lefeszítették az autók tanksapkáját és gumicsővel kannákba szivattyúzták a tankban található üzemanyagot - közölte Soltész Bálint. A hatvani rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottja felfigyelt három, látszólag céltalanul sétálgató férfira Lőrinci belterületén. Igazoltatásukat követően, a közelben leparkolt autójukban a rendőr benzines kannát, gumicsövet, fekete maszkokat és lefeszített tanksapkát talált.

Előállításukat követően kiderült, hogy ketten alaposan gyanúsíthatóak az utóbbi két hónapban történt benzinlopásokkal, illetve gépkocsik megrongálásával. A két férfi  kihallgatása során elismerte a bűncselekmények elkövetését. Ellenük tizennyolc rendbeli lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a hatvani rendőrkapitányságon.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.