Családi tragédia a 64-esen

Egy motoros meghalt, ketten súlyosan, egy ember pedig könnyebben sérült a 64-es főút Dég és Mezőszilas közötti szakaszán kedden - közölte a rendőrség az MTI-vel.

Németh-Kész Mónika rendőr százados, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a Mezőszilas irányából Dég felé haladó személyautó előbb letért az útról, majd áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött két motorral. Az egyik motorkerékpáron egy tabi házaspár utazott, a mögöttük haladó motort pedig 20 éves fiúk vezette.

A karambolban a 48 éves családfő a helyszínen meghalt, felesége és fia súlyosan megsérült. Ugyancsak súlyos sérüléseket szenvedett a személyautó vezetője, a mellette utazó 17 éves fia pedig könnyebben sérült. Valamennyi sebesültet a székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították.

Az egyik sérültet szállító mentőautó is balesetet szenvedett. Egy útkereszteződésben elé kanyarodott egy kocsi, s bár a mentő sofőrje félrerántotta a kormányt, a betegszállító kocsi durrdefektet kapott. Abban a balesetben senki nem sérült meg, a beteget egy másik mentő vitte kórházba.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.