Ütős lemezzel készül Adele

A brit énekesnő neves producerekkel közreműködve dolgozik legújabb lemezén. Azt nem árulta el, mikor hallgathatják meg az új számokat a rajongók.

Ütős lemezzel készül az Oscar-díjas énekesnő. A legújabb korongon két neves producer segítségével dolgozik: James Ford közreműködött már az Arctic Monkeys lemezein, Kid Harpoon pedig a Florence And The Machine producereként dolgozott.

Idén bezsebelt egy Oscart a Skyfall főcímdalért, most pedig színészi tehetségét is megmutatja
Adele Adkins of Britain poses with her Oscar for Best Original Song for "Skyfall" at the 85th Academy Awards in Hollywood, California February 24, 2013 REUTERS/ Mike Blake (UNITED STATES TAGS: - Tags: ENTERTAINMENT) (OSCARS-BACKSTAGE) - RTR3E9C4 A Grammy és a Golden Globe után a brit Adele (és társszerző-producere, Paul Epworth) az Oscar-díjat is megnyerte a Skyfall főcímdalért, amit az énekesnő élőben is előadott a Los Angeles-i Dolby Theatre-ben megrendezett gálán

"Adele haladni akar az idővel, és azt szeretné, ha az új lemez olyan ütős lenne, amennyire csak lehetséges" – idéz egy forrást a brit Metro.

A neve elhallgatását kérő bennfentes azt is elárulta, hogy az énekesnő a lehető legjobb szakemberekkel vette körbe magát, és próbálja elérni, sőt túlszárnyalni előző két lemezének sikerét.

Adele a Rolling Stone magazin egyik interjújában elmondta, hogy hamarosan befejezi a lemezt, nincs már sok hátra, arra azonban nem tért ki, mégis mikorra várható a legújabb album.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.