Utoljára mutatkozott nyilvánosság előtt a várandós Katalin hercegnő

A trónörökös felesége csütörtökön egy hajóavatáson vett részt, szülésig más hivatalos rendezvényre már nem látogat el.

A stílszerűen Royal Princess nevű hajót maga Katalin avatta fel egy 15 literes pezsgősüveggel, amit amúgy csak segítséggel tudott a tengerjáró oldalán széttörni - írja a Daily News.

Katalin hercegnő
Catherine, Duchess of Cambridge attends the UK premiere of War Horse on the eve of her 30th birthday, at the Odeon Leicester Square cinema in London January 8, 2012 in London, England. REUTERS/Ian Gavan/POOL (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT SOCIETY PROFILE ROYALS TPX IMAGES OF THE DAY)

A terhessége nyolcadik hónapjában lévő hercegnő egy elegáns, fehér alapon fekete foltos ruhát viselt, hozzá pedig egy fekete kalapot és nem maradhatott el a magas sarkú cipő sem. (Kép az eseményről ITT.)

A brit trón majdani örökösének feleségéről december elején derült ki, hogy várandós, miután heveny terhességi rosszullétei miatt kórházba kellett szállítani.

Az udvar akkor annyit közölt, hogy a terhesség a bejelentés idején még nem tartott a 12. heténél. Azt tehát nem lehet tudni pontosan, hogy Katalin jelenleg hányadik hétben jár, de a bulvárlapok szerint valószínűleg július közepén fog életet adni első gyermekének.

A Mail on Sunday című lapnak egy bennfentes forrás most elmondta, hogy a hercegi pár gyermekének megszületése július 13-ra várható. Az illető szerint a dátum egy olyan kerti barbecue partin hangzott el, amelyen Vilmos és Katalin "legközelebbi barátai" vettek részt.

A kicsi nemét - ha lehet - még szigorúbb titok övezi: Katalin egy korábbi vélt elszólásából a sajtó arra következtetett, hogy a királyi családba kislány érkezik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.