Úszd át a Balatont - kétszer!

A Balatont sokféleképpen átúszták már, de így még nem: az I love Balaton olyan eseményt szervez, amin a versenyzők oda-vissza megjárhatják a tavat. A versenyt a Balaton egyik legkeskenyebb pontján, Zamárdi és Tihany közt rendezik meg. A teljes táv 4,5 kilométer, de 2,25 kilométer után az úszók pihenőt tarthatnak, hogy aztán újult erővel vágjanak neki a visszaútnak.

A start augusztus 10-én, reggel 8 és 11 közt lesz a zamárdi szabad strandon.

Nevezni kedvezményesen, 4500 Ft előnevezési díj ellenében az I love Balaton oldalán lehet augusztus 7-ig, vagy a verseny napján, délelőtt 10:30-ig akár helyszínen is, ott pedig 5000 Ft-ot kell majd befizetni.

Ezért cserébe a versenyzők egy rajtcsomaggal, 2, 25 kilométer után frissítővel, a versenyhez kapcsolódó programokkal, emlékéremmel, és persze egy semmihez sem hasonlító élménnyel lesznek gazdagabbak.

A verseny első helyezettje 30 000 forintos, a másodikként célba érő 20 000 forintos, a harmadik helyezett pedig 10 000 forintos pénznyereménnyel térhet majd haza, a negyedikként és ötödikként Zamárdiba érők pedig egy ötezer forint értékű nyereménytárgyat nyerhetnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.