Ünnepeljen Forma-1-es pilótákkal a magyar futam után

Tavaly hat pilóta és néhány hollywoodi színész tette tiszteletét a világ egyik legexkluzívabb party-sorozatán, a GR1D CLUBTM The Race After Party-n, melyet ismét a Magyar Nagydíj után rendeznek meg a Buddha Barban.

Ha odavan a Forma–1-ért és szívesen bulizna egyet a július 27-ei Magyar Nagydíj után, akkor érdemes jegyet váltania a GR1D CLUBTM The Race After Party-ra.

Tavaly hatalmas érdeklődés övezte a rendezvényt. Hat pilóta, név szerint Felipe Massa, Pastor Maldonado, Daniel Ricciardo, Sergio Pérez, Esteban Gutierrez és Giedo van der Garde, valamint három ismert színész, az Avatar főszereplője, Sam Worthington, a King Kong és A Zongorista című filmekből is ismert Thomas Kretschmann, valamint a Trónok harcában Ser Davost alakító Liam Cunningham koccintott a futam után.

Valószínűleg világsztárokból idén sem lesz hiány, hiszen a party-sorozatot a Forma–1-es szezonban 2014-ben is mindössze öt helyen rendezik meg a futamot követően, Barcelonában, Budapesten, Milánóban, Szocsiban és Sao Paulóban.

A hangulatot a rezidens DJ, Mada készíti elő, majd a pult mögé áll a holland DJ-duó, a DEEZ2, valamint a Sauber csapat pilótája, Giedo van der Garde is, aki már tavaly is bizonyította, hogy nemcsak a kormány, hanem a lemezjátszó keverője is jól áll a kezében.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.