Újszülöttjével szökött meg a kórházból egy skizofrén beteg

Megszökött a kórházból egy nő az angliai Bristolban, karján újszülött kislányával. Charlotte Bevan holttestét már megtalálták a rendőrök, a bébit viszont még nagy erőkkel keresik. Az anya skizofrén beteg volt, aki a szoptatás miatt leállt a gyógyszereivel.
Charlotte Bevan távozását rögzítette a Bristoli Szülészeti Klinika több biztonsági kamerája is. Az anya kórházi papucsban, fekete nadrágban és hosszú ujjú pólóban lépett ki este kilenckor a főbejáraton, karjában a négynapos Zaani Tianával, akit csak egy pokrócba csavart bele. A nőnél táska sem volt, minden személyes holmiját hátrahagyta.

Miután járókelők megtalálták az anya dolgait a Clifton hídon, a környéket lezárták. A rendőrség szerda este megtalálta Charlotte holttestét az Avon szurdokban, de a csecsemőnek nyoma veszett, így most nagy erőkkel keresik. Annak, hogy a kislány még életben van, igen csekély az esélye. A szurdokot szikláról-sziklára végigjárták és a környék kukáit is átvizsgálták. A keresést nem adták fel, kutyákat is bevetettek. Főleg a szurdok környékére koncentrálnak, mely másfél mérföld távolságra fekszik a kórháztól.

A Daily Mail úgy értesült, a harmincéves nő skizofrén beteg volt, és mivel szoptatni szeretett volna, abbahagyta a gyógyszerek szedését. Eltűnése napján már zavarodott és ideges volt. Este fél kilenckor bement a gyermekéért, a karjába vette és kisétált vele az épületből. Az orvosi vizit kilenc óra után volt esedékes, Charlotte azt már nem várta meg.

Kedd este, miután kiderült, hogy Charlotte megszökött, az aggódó családtagok előbb a közösségi médián keresztül kerestették, majd kamerák előtt könyörögtek neki, hogy jöjjön haza.

Élettársa, Pascal Malbrouck elmondta, hogy mind a ketten boldogan és izgatottan várták a baba érkezését. A férfi állítja, hogy barátnője nagyon boldog volt a szülés után, és ezt megerősítette a nagymama is. A barátok szerint a pár remekül kijött egymással, nem voltak súlyos konfliktusaik.

A kórházban is azt hitték, Charlotte jól van. Néhány órával eltűnése előtt még egy önsegítő videót tett közzé a Facebookon, mely a pozitív gondolkodás fontosságáról szólt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.