Újra drogelvonón Matthew Perry

Alkohol és gyógyszerfüggőségét nem tudja letagadni. Azt mondja, ez a múlt, de most újra az elvonón küzd saját démonjaival.

Talán az egyik legnehezebb dolog az életben különböző függőségeinkkel szakítani, megszabadulni tőlük. Heteken, akár hónapokon keresztül elvonási tünetekkel és fájdalmakkal küzdve átjutni a legtávolabbi kapun, amely újra az életbe visz. De aki átjut, az nyer.

Matthew Perry nem tartozik azon szerencsések közé, akiknek ez sikerült. A Jóbarátok egykori 41 éves sztárja évek óta alkohol és gyógyszerfüggő, bár erről már csak múlt időben beszél. Ettől függetlenül azonban - ami némi kétkedésre azért okot ad  - néhány nappal ezelőtt újra bekerült egy elvonó intézetbe. A hivatalos magyarázat így szól:

"Terveket készítek egy hónapra, hogy minél messzebb juthassak el az életem újra építésében, a lelkem teljes felépüléséért - magyarázta Perry. 
Nem ez az első esett, hogy a sorozatszínész elvonóra került volna: 1997-ben, 2001-ben is itt próbált meg felépülni. 2000 óta pedig idült hasnyálmirigy gyulladással kezelik. Perry egyébként most az ABC-n futó, Mr. Napfény című sorozat főszereplője.

(hirado.hu)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.