Újra rács mögött a kannibál testvérpár

Farman Ali és Mohammad Arif ismét börtönbe kerülnek, miután a rendőrök hétfőn, egy rajtaütés során megtalálták egy kisfiú fejét a házukban – írja a The Guardian.

A pakisztáni testvérpárt nem gyilkossággal vádolják, Arif a kihallgatása során elmondta, a kétnapos baba tetemét Ali szerezte Darya Khan falu temetőjéből. A testet megfőzték, aztán megették.

Nem ez az első eset, hogy a hatóságoknak gondja akad a fivérekkel, 2011 áprilisában tartóztatták le őket, miután kiderült, hogy a helyi temetőből több mint száz emberi holttestet ástak, és ettek belőlük. Ám a rács mögött eltöltött két év sem szoktatta le őket furcsa szokásukról, miután szabadlábra kerültek és visszatértek otthonukba,ott folytatták, ahol abbahagyták.

A pakisztáni törvények nem rendelkeznek külön a kannibalizmusról, Ameer Abdullah rendőrfőnök a sajtónak azt mondta, Alinak és Arifnak a terrorista-ellenes törvények megszegéséért és az emberi test megszentségtelenítéséért kell majd felelnie, és a kannibál testvérpárnak pszichológiai vizsgálaton is át kell majd esniük.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.