Újra megúszta a börtönt a bristoli kocsmák réme

Újra megúszta a letöltendő börtönbüntetést az a 32 éves bristoli férfi, aki már többször összetűzésbe került a hatóságokkal ittasan elkövetett durva tréfái miatt. Legutóbb egy kocsmában billiárdgolyót dugott az alfelébe, de szaladt már be gatya nélkül focimeccsre is. A bíró megfenyegette: meg ne lássa többet, különben leülteti.

A többszörösen visszaeső Simon Coleman két év felfüggesztett börtönbüntetést, 100 óra közmunkát és 18 hónapnyi pártfogó felügyeletet kapott, amiért egy bristoli pubban billiárdgolyót dugott az alfelébe és a nemi szervét mutogatta a pultos lánynak. Coleman ezeket „pasis ugratásnak„ tartotta, a bíróság szerint viszont inkább szexuális zaklatásról és közszeméremsértésről van inkább szó. A „tréfacsináló" végül belátta, hogy a bírónak van igaza és elismerte bűnösségét.

Colemannak korán sem ez az első összetűzése a hatóságokkal. Nemrég ellopott egy üveg vhiskyt, berúgott és letolt gatyával berohant egy helyi amatőr fociklubba, pár hónappal ezelőtt pedig megverte a barátnőjét, akivel az elvonón ismerték meg egymást.

A saját bevallása szerint is szélsőségesen exhibicionista és 12 éves kora óta drogproblémákkal küzdő férfit ezúttal sem ültették le, de az ügyében eljáró bíró, Martin Picton búcsúzóul azt mondta neki: „Ne kerüljön még egyszer elém, mert ha mégis, akkor nem lép ki többé azon az ajtón... le fogom ültetni."

A férfit egyébként azért nem küldték azonnal börtönbe, mert elismerte, hogy 20 éve nem tud kivergődni a helyzertéből, és belátta, hogy segítségre van szüksége. A bíróságon mély szégyenérzetről és megbánásról tett tanúbizonyságot, ezért kapott egy utolsó esélyt, hogy elfogadva a szakszerű segítséget változtasson az életén – számolt be a Mirror.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.