Újra meghalt a nyolc éve halott színész

Valamilyen rejtélyes okból kifolyólag a magyar internetezők újra meggyászolták a 2008 óta halott Paul Newmant. Az Origo vette észre, hogy a nyolcéves cikküket ezrek kezdték el osztani a Facebookon, sőt, a Klubrádió be is mondta a szomorú hírt az egyik hírblokkjában.

„2008-ban, nyolcvanhárom éves korában halt meg Paul Newman, a magyar származású, világhírű amerikai színész, tegnap késő délelőtt viszont azt vettük észre az Origo szerkesztőségében, hogy a 8 éves cikket ezrek olvassák. Aztán váratlanul a Klubrádió is Paul Newman halálhírével kezdte egyik hírblokkját" – írja a portál.

A lap nem tudja, ki lehetett az a „vírusgazda", aki friss hírként kezdte el tegnap előtt megosztani az Origo nyolc évvel ezelőtti cikkét, de ha direkt csinálta, akkor most dörzsölheti a tenyerét, ugyanis néhány óra alatt több ezren osztották tovább a halálhírt.

A portál saját mérése szerint 65 ezren nézték meg alig egy nap alatt a régi cikket, sőt, még a Klubrádió is bemondta az egyik délutáni hírblokkjába, hogy elhunyt Paul Newman.

A dolog azért is furcsa, mert nem augusztus 30-án, hanem szeptember 26-án van a színész halálának évfordulója, így ha az évszámot el is nézte valaki, akkor sem hihette, hogy Newman tegnap előtt távozott az élők közül.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.