Újabb sosem hallott Michael Jackson-szám került elő

A Youtube videomegosztóra kikerült dalt a tavaly júniusban elhunyt énekes valószínűleg Lenny Kravitz-cel közösen vette fel.

Újabb eddig nem hallott Michael Jackson-szám került nyilvánosságra. A This is It című, az énekes halála után megjelentetett dal után felkerült a Youtube videomegosztóra az Another Day című szám is, amelyet Jackson valószínűleg Lenny Kravitz-cel közösen adott volna elő.

A kiszivárgott dal egyébként Kravitz Storm című számára épül, írja a tmz.com. A másfél perc hosszú videót már több mint 50 ezren nézték meg.

Kravitz Jackson halála után a Spinner magazinnak adott interjúban azt nyilatkozta, valóban együtt dolgozott Jacksonnal, ám a dal az énekes halála miatt nem jelent meg. „A legelképesztőbb élmény volt, amit valaha stúdióban átéltem" - jellemezte a közös munkát.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

Kravitz arról is beszélt, milyen fantasztikus apának látta Jacksont, akit példaképének tekintett. „Ha ő nem lett volna, én nem válok azzá, aki vagyok. Gyerekként ő mutatta meg nekem, mit is kell tennem az életben" - mondta.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.