Újabb Schwarzenegger-gyerek került elő

Jane Seymour színésznő szerint nem a házvezetőnől született 14 éves fiú "Schwarzi" egyetlen szerelemgyereke.

Arnold Schwarzeneggernek legkevesebb két másik eltitkolt szerelemgyereke is lehet 14 éves fián kívül, aki a család volt házvezetőnőjétől született.

Kalifornia exkormányzójáról múlt héten derült ki, hogy felesége, Maria Shriver 25 év együttélés után válópert indított ellenne, miután kiderült, 14 évvel ezelőtt gyermeket nemzett akkori házvezetőnőjüknek, Mildred Patricia Baenának.

Jane Seymour brit színésznő, aki Schwarzenegger szomszédságában lakik Malibun, egy bulvárlapnak úgy nyilatkozott: egyáltalán nem lepte meg a kirobbant botrány, ami azt illeti, ő úgy tudja, az akcióhősből lett politikusnak két másik szerelemgyereke is van a most középpontba került 14 éves fiún kívül.

"A legkevésbé sem lepett meg. Amint hallottam, hogy bejelentették a válásukat, egyből tudtam, hogy miről van szó. (...) Abból ítélve amit én tudok, hamarosan sok minden érkedekesség láthat még napvilágot erről az ügyről. Én két másik gyermekről is tudok" - jelentette ki a színésznő.

Maria Shriver, akinek négy - 21 és 13 év közötti - gyermeke van Schwarzeneggerrel, az egyik legfelkapottabb sztárügyvédet, Laura Wassert kérte fel válóperes ügyvédjének; s az elsődleges hírek szerint körülbelül 100 millió dollár ütheti a markát a Terminátor egykori sztárjától való válással.

(Forrás:hirado.hu)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.