Újabb pletykák keringenek a hercegnőről: Kate Middleton babát vár?

A tegnapi brit bulvárlapok ismét Kate Middletonnal voltak tele. Ez alkalommal arról cikkeztek, hogy a hercegnő gyermeket vár.

A brit bulvárlapok tegnap sorra arról írtak, nem kizárt, hogy Vilmos herceg felesége várandós. A pletykát az indította el, hogy Kate Middleton nem evett egy olyan ételből, amelyet az orvosok általában nem javasolnak terhes nőknek.

Vilmos herceg jóízűen ette a mogyorókrémes édességet, Kate Middleton azonban visszautasította a finomságot.
Britain's Prince William (R), watched by his wife Catherine, Duchess of Cambridge, tastes a high energy paste used to treat severe malnutrition during a visit to the UNICEF emergency supply centre in Copenhagen, Denmark November 2, 2011. The couple visited the centre to view efforts to distribute emergency food and medical supplies to East Africa, where severe food shortages are affecting more than 13 million people. REUTERS/Phil Noble (DENMARK - Tags: SOCIETY ROYALS ENTERTAINMENT POLITICS)

A The Sun - a legnagyobb példányszámú brit bulvárlap - pénteken idézett forrásai szerint feltűnő volt, hogy a házaspár szerdai, koppenhágai látogatása során Kate udvarisasn visszautasította a kínált mogyorókrémszerűséget, míg férje és a vendéglátó dán trónörökös pár jóízűen eszegette az édességet. Hogy mi ebben a feltűnő? A The Sun azt írja, hogy szakértők úgy vélik, kismamáknak nem tanácsos mogyorókészítményeket enni, ugyanis az ilyen ételek fogyasztása és a születendő gyermek allergiás tünetei közt kapcsolat lehet.

A lap egyik forrása szerint azonban a hercegnő nem allergiás a mogyorófélékre, és a gorombaság sem jellemző rá, ezek alapján vonja le a következtetést, miszerint a kínálás visszautasításának oka az lehet, hogy Kate Middleton gyermeket vár.

A The Sunnak ugyanakkor udvari források azt nyilatkozták: a hercegnő még mindig nem szokta meg teljesen a folyamatos médiafigyelmet, és "teljesen elképzelhető az is, hogy egyszerűen nem szeret úgy enni, hogy közben kamerák szegeződnek rá."

Az eset felkeltette a fogadóirodák figyelmét is. Az egyik legnagyobb brit fogadási hálózat, a Ladbrokes máris beszüntette a tétek elfogadását arra, hogy a hercegi pár első gyermeke még az uralkodó gyémántjubileuma - vagyis a királynő trónra lépésének 60. évfordulója alkalmából 2012 júniusában rendezendő központi ünnepségsorozat - előtt megszületik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.