Újabb pécsi bombariadó: ezúttal a gyermekklinikán

Vasárnap este újabb közintézményt fenyegettek meg a baranyai megyeszékhelyen. Ezúttal a gyermekklinikán volt bombariadó.

Vasárnap este hét óra körül érkezett a bejelentés, hogy bomba fog robbani a gyermekklinikán. A Dunántúli Napló online információi szerint a bejelentő a pécsi Hősök tere egyik telefonfülkéjéből telefonált. A bombariadót követően a rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, de a részlehges kiürítést követő átvizsgáláson az épületben nem találtak sem robbanó szerkezetet, sem egyéb gyanús tárgyat.

Pécsen a közelmúltban több közintézményben is volt bombariadó. Legutóbb szombaton, a Pécsi Nemzeti Színház esti előadása szakadt félbe bombával való fenyegetés miatt. Pár nappal korábban több pécsi iskolában szakították meg az oktatást bombariadó miatt - az elkövetőt, az egyik iskola diákját két órán belül elfogták a rendőrök. Március elsején Pécs belvárosában okozott felfordulást az, hogy bíróságokat, közhivatalokat és az adóhatóság épületét fenyegette meg ismeretlen elkövető, több személy szabadon bocsátását követelve.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.