Újabb magyarért izgulhatunk külföldi tehetségkutatóban

Az Attraction sikere után újabb magyar tehetségnek drukkolhatunk, aki külföldön próbál a világot jelentő deszkákra lépni. Karsai Zita a német Got to Dance című műsorban jó kritikákat kapott és bejutott a középdöntőbe.

Karsai Zita elődöntős lett a német Pro7 Got to Dance című műsorában: a zsűrit egy olyan produkcióval nyűgözte le, amely a Flashdance című film ihletett – írta meg a HVG online.

Zita a csütörtök esti adásban tűnt föl, bemutatkozó videójában azt mondta: "A Flashdance az álmokról szól, ez imponált". "A tánc nekem mindent jelent."

A Youtube-on elérhető videón csak Karsai Zita tánca látható. Mivel a Got to Dance oldalán szereplő videók idehaza nem tekinthetők meg.

A produkció után a magyar táncos (akinek már előtte megdicsérték szép alakját), három csillagot kapott a zsűritől, azaz tovább jutott.

A műsor zsűrije Howard Donaldból, a brit Take That együttes 44 éves tagjából, a 28 éves Palina Rojinskiból, a ritmikus sportgimnasztika kétszeres német ifjúsági bajnokából, és Nikeata Thompson nemzetközileg ismert táncos és koreográfusból áll.

Karsai Zita itthon a TV2-n futó Megatáncban tűnt föl először 2006-ban, majd szerepelt a Sztárok a jégen című műsorban is 2007-ben. A 34 éves táncos dolgozott a Nemzeti Színházban és a Pesti Színházban is, majd Londonban, Mallorcán és Ibizán táncolt. Jelenleg Németországban él.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.