Újabb huszonnégy embert állítottak elő Ozorán

Az elmúlt egy napban újabb huszonnégy embert állítottak elő kábítószer birtoklása miatt a sárbogárdi rendőrök - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján. Sárbogárd közelében kedden kezdődött az O.Z.O.R.A. fesztivál, a rendőrkapitányság területén augusztus elseje óta fokozott ellenőrzés van.

A rendőrségi közlemény szerint csütörtökön 8 óráig - a fokozott ellenőrzés kezdete óta – a kábítószerrel kapcsolatban elkövetett bűncselekmények miatt megindított büntetőeljárások száma 92-re nőtt. Ebből egy ügyben ismeretlen tettes ellen folyik a büntetőeljárás, 91 esetben pedig megtörtént a gyanúsított kihallgatása.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közölte továbbá, hogy a biztonsági szolgálat jelzése alapján négy fiatal táskatolvajt fogtak el a Fejér megyei Dádpusztán zajló O.Z.O.R.A fesztiválon. A fiataloknak nem volt a belépőjegy megvásárlását igazoló karkötőjük, ezért a biztonsági cég a rendőrség segítségét kérte.

A járőrök a négy fiatalnál nagyobb mennyiségű készpénzt és egy olyan övtáskát találtak, amelyben egy külföldi fesztiválozó iratai voltak. Elfogásuk előtt alufóliás csomagokat dobtak el, amelyekben kábítószergyanús anyagokat találtak.

A 19 éves székesfehérvári, a 20 és 22 éves százhalombattai férfinál, valamint a 17 éves százhalombattai lánynál elvégezték a drogtesztet, amely a három fiatalember esetében pozitív lett. A fiúkat így nemcsak lopás, hanem kábítószer-birtoklás miatt is gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A fiatalkorú lány ellen lopás miatt indult büntetőeljárás.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.