Újabb gyermektragédia: medencébe esett és meghalt egy kisfiú

Az eset július 19-én történt, a négyéves gyermek öt nappal később halt meg. A múlt héten az újpesti Aquaworld medencéjében halt meg egy kilencéves kisfiú.

Gondatlan emberölés gyanúja miatt nyomoz a rendőrség Siófokon, ahol beleesett az élménymedencébe egy négyéves taksonyi kisfiú. A tragédia július 19-én történt, a gyermek 24-én halt meg a kórházban, adta hírül a Független Hírügynökség.

A kisfiú eddig tisztázatlan körülmények között esett bele a siófoki fürdő 120 centiméter mély élménymedencéjébe. Egy vendég figyelt fel rá, kiemelte a gyereket a vízből, és segítséget hívott hozzá. A mentők a helyszínen újraélesztették, majd kórházba szállították. A kisgyerek július 24-én meghalt.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya ismeretlen tettes ellen indított eljárást gondatlan emberölés vétségének gyanúja miatt - erről Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője tájékoztatott.

A baleset összefüggésbe hozható a gyermek halálával, ezért gondatlan emberölés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya - tette hozzá a szóvivő.

Múlt csütörtökön a budapesti Aquaworld élményfürdőben történt baleset, akkor egy 9 éves kisfiú halt meg. A gyermek halálát emberi mulasztás okozta.

 

 

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.