Újabb Facebook bukta

Mióta a közszereplők világszerte ellenállhatatlan kényszert éreznek arra, hogy közösségi oldalakon osszák meg magvas gondolataikat a nagyvilággal, egyre gyakrabban borzolják a kedélyeket meggondolatlan bejegyzéseikkel. Ezúttal egy kanadai konzervatív-párti képviselőjelölt járt pórul: tudtán kívül pornóoldalakkal sokkolta több mint 700 ismerősét.

Megdöbbentette a kanadai választókat, hogy David Gordon, a konzervatív párt egyik képviselő-jelöltje pornót osztott meg saját Facebook-oldalán – írja a Borsonline.

Miután felelősségre vonták, Gordon eltávolította a kínos bejegyzéseket, s azt nyilatkozta, hogy véletlenül törtét a dolog. A képviselő saját bevallása szerint nem egy internetguru, a hivatkozások eltávolításához is asszisztensét hívta segítségül.  David Gordon hackertámadásra gyanakszik, s mint mondta, csak reméli, hogy nem politikai ellenfelei keze van a dologban, mert nem szeretne részt venni egy ilyen mocskos kampányban.

A konzervatív párt vezetője, Olive Crane csak annyit fűzött hozzá az esethez, hogy minden tagjukat felkészítették az internet, különösen a facebook használatára.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.