Újabb baba érkezik a királyi családba

Madeleine svéd hercegnő idén júniusban mondta ki a boldogító igent Christopher O'Neill amerikai-brit származású bankárnak. A pár a svéd királyi udvar bejelentése szerint márciusra várja a kicsit.

Madeleine-t, XVI. Károly Gusztáv és Szilvia királyné legkisebb lányát 2009 nyarán jegyezte el egy stockholmi ügyvéd, a kapcsolat azonban nem egészen egy év múlva csúfos véget ért, a pletykák szerint ugyanis vőlegénye egy sítábor alkalmával megcsalta a hercegnőt.

Madeleine Albert herceg esküvőjére érkezik. Színre lépett ex- barátja.
Princess Madeleine of Sweden arrives at the Place du Palais to attend the religious wedding ceremony for Monaco's Prince Albert II and Princess Charlene at the Palace in Monaco July 2, 2011. REUTERS/Emma Foster/Pool (MONACO - Tags: ROYALS ENTERTAINMENT) (MONACO ROYAL WEDDING)

A szakítás után Madeleine New Yorkba költözött, ahol nem sokkal később megismerkedett Christopher O'Neill-lel. Eljegyzésüket 2012 októberében jelentették be, az esküvőre pedig idén június 8-án került sor.

A Katalin és Vilmos káprázatos esküvőjénél jóval kisebb sajtóvisszhangot kapó eseményen 500 fő vett részt. A 31 éves hercegnő ruháját maga a divatguru, Valentino tervezte, a gyönyörű elefántcsontszínű selyem organzát kézi hímzés díszítette és az öltözékhez egy hat méretes fátyol dukált.

Az ifjú házasoknak nem kellett sokáig várniuk a gyermekáldásra sem, a svéd királyi udvar ugyanis tegnap bejelentette, hogy a hercegnő első gyermekével várandós. Hozzátették azt is, hogy az anyaság az elkövetkezendő náhány hónapan biztos nem érinti Madeleine hivatalos programjait és a World Childhood Foundation nonprofit szervezetben végzett munkáját sem - számolt be a Hello! Magazin.

Madeleine hercegnő egyénként harmadik a svéd trónutódlási sorban. Nővérének, Viktória hercegnőnek, XVI. Károly Gusztáv és Szilvia királyné legidősebb lányának tavaly februárban született meg a kislánya, aki az Estella nevet kapta.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.