Újabb baba a Jolie-Pitt családban

Angelina Jolie és Brad Pitt ezúttal egy mexikói kislányt vesznek magukhoz.

Újra szülői örömök elé Angelina Jolie és Brad Pitt: a hollywoodi sztárpár a brit Now magazin exkluzív értesülései szerint Mexikóból fogad örökbe egy kislányt.

Angelina Jolie és és Brad Pitt gyerekeikkel
Velence, 2010. február 16. Angelina JOLIE amerikai színésznő és élettársa, Brad PITT amerikai színész gyermekeikkel, Zaharával (j), Maddoxszal (Zahara mögött) és Paxszal (b) mennek Velencében 2010. február 16-án. Jolie a The Tourist című film forgatásán vesz részt, amelyet Florian Henckel von Donnersmarck rendez. (MTI/AP/Luigi Costantini)

Bár a színésznpáros szóvivője egyelőre nem kívánta kommentálni a hírt, a Now-nak nyilatkozó bennfentes szerint az újabb örökbefogadás eldöntött tény, már csak egy-két utolsó papírmunka van hátra, s Jolie-ék magukhoz is vehetik a kicsit.

A tavaly született mexikói kislány állítólag még a május 11-én kezdődő Cannes-i Filmfesztivál előtt megérkezhet a sztárcsaládba, s Jolie-ék azt tervezik, hogy a fesztiválon hivatalosan is megerősítik az örömhírt.

"Angelina mindig is szeretett volna egy gyermeket Latin-Amerikából. Brazíliában és Peruban is meglátogatott árvaházakat, de végül Mexikó mellett döntött. Amint a papírok elkészülnek, repül is Mexikóba az új kislányukért" - nyilatkozta a családi ismerős.

(hirado.hu)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.