Újabb szeles nap előtt állunk

Április hozza a tőle elvárt szeszélyes időt: országszerte többfelé várható eső, viharos erejű szél, de esetleg hózápor is. Húsvétra sem várható javulás, továbbra is hűvös, borongós, esős időjárás várható.
Csütörtökön erősen megnövekszik a felhőzet, többfelé beborul az ég, sokfelé várható eső, zápor, helyenként esetleg egy-egy zivatar is, de havas eső, hózápor is előfordulhat. Továbbra is erős, viharos lesz a nyugatias szél. Délután 6 és 15°C között alakul a hőmérséklet, délen, délnyugaton lesz a legmelegebb.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap a változóan felhős időben elszórtan számítani kell egy-egy záporra, a hegyekben hózáporra. Erős, helyenként viharos marad az északnyugati szél. Reggel többfelé gyengén fagyhat, nappal 5-12°C várható.

Szombaton sok lesz felettünk a felhő, helyenként számítani kell esőre, záporra, az északi hegyekben havas esőre, hózáporra, esetleg kisebb havazásra is. A szél valamelyest veszít erejéből. Hajnalban ismét többfelé fagyhat, nappal 6-13°C várható.

Húsvét vasárnap és hétfőn is kellemetlen időben lesz részünk, számítani kell helyenként esőre, záporokra, a hegyekben hózáporokra is. Az északias szél gyakran lesz erős, olykor viharos. Reggelente helyenként fagyhat, délutánonként 5-11°C várható.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.