Újabb perverz vadászik a pozsonyi nőkre

Miután tavaly ősszel elkapták a 24 éves Martin M.-t, aki hónapokig tartotta rettegésben a pozsonyi nőket bizarr támadásaival, újabb „kakifantom" tűnt fel a színen.

Január 29-én, péntek éjjel egy ismeretlen férfi ürülékkel kente össze egy a negyvenes éveiben járó nő arcát Pozsony-Ligetfaluban, egy buszmegállóban – számolt be a parameter.sk. Az illető a szlovákiai magyar sajtó értesülései szerint nem akkor támadt először, február harmadikáig hat eset vált ismertté a rendőrség előtt.

Az első áldozat valószínűleg az a 15 éves lány lehetett, akit a férfi a Svätoplukova utca végén, a Mlynské Nivy megállónál levizelt. Ez az eset pénteken, fél nyolc magasságában történt. Az illetőről rossz minőségű felvételek is készültek, melyek tanúsága szerint egy sportos testfelépítésű, fiatal, vagy fiatalosan öltöző elkövetőről van szó.

Michal Szeiff pozsonyi rendőrségi szóvivő arra hívta fel a figyelmet, hogy akivel hasonló dolog történt, azonnal értesítse a rendőrséget.

Az előző fekáliás támadót tavaly november végén vették őrizetbe. Az április óta le-lecsapó Martin M.-t részegen fogták el egy villamosmegállóban, ürülékkel volt összekenve.

Mint az elfogás után kiderült, az első „kakifantom" a szlovák hadsereg vezérkari főnöke második helyettesének, Pavol Mackónak a fia.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.