Újabb nő vádolja nemi erőszakkal Bill Cosby-t

Janice Dickinson egykori szupermodell is a nyilvánosság elé állt.
Bill Cosby nem kíván reagálni a vádakra
Bill Cosby nem kíván reagálni a vádakra
Lucas Jackson / Reuters

Az 59 éves televíziós személyiség, egykori szupermodell az Entertainment Tonight kedd esti adásában beszélt arról, hogy 1982-ben a Tahoe-tónál Bill Cosby megerőszakolta.

Mint mondta, vacsora után a nő hotelszobájában voltak, és Dickinson gyomorfájdalmakra panaszkodott. Cosby egy pirulát adott neki némi vörösbor kíséretében. Az akkor  27 éves Dickinson másnap reggel a pizsamája nélkül ébredt. Emlékszik, hogy a férfi levette köntösét és rávetette magát. 

Sohasem szembesítette a népszerű amerikai TV-sztárt a tettével, de most, hogy többen is beszéltek a velük történtekről, úgy érzi, az a helyes, ha ő is így tesz.

Cosby-ról már többször állítottak hasonlót, ám vádemelés eddig egyetlen esetben sem történt. 2004-ben egy Andrea Constand nevű nőpróbálta bíróság elé vinni az ügyet, ám nem lett belőle semmi. Barbara Bowman producert már akkor megkeresték Constad ügyvédei, hogy tanúskodjon, ám nem volt rá lehetősége. Október végén azonban egy interjú során elmondta, 1985-ben, 17 éves korában Bill Cosby szexuálisan bántalmazta. Cosby ügyvédjén keresztül közölte, nem kíván reagálni a több évtizeddel ezelőtti, hiteltelen vádakra.

A Netflix azonban a vádakra való tekintettel úgy döntött, elhalasztja a november 27-én bemutatni tervezett Bill Cosby 77 című standup különkiadását - írja a BBC.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.