Újabb műtétre szorul Karel Gott

Ismét megoperálják a közelmúltban onkológiai kezelésen átesett népszerű cseh popénekest, Karel Gottot május elején - jelentette be a hétvégén Aneta Stolzová, az énekes szóvivője.

A szóvivő csupán annyit közölt, hogy fontos gyomorműtétről van szó, amely lényegében befejezi az énekes korábbi onkológiai kezelését. A Novinky.cz hírportál szerint Karel Gott nem bízik abban, hogy rövid időn belül visszatérhet a színpadra. 

A 76 éves művész a német Bild weboldalán szombaton megjelent cikk szerint azt mondta, hogy lábadozása a korábbi hasi műtétjéből lassabban halad az általa reméltnél. Megjegyezte, hogy állandó légzési problémái vannak. "Az éneklésre és a színpadra való visszatérésre még hosszú ideig nem gondolhatok" - idézte a Bild az énekes szavait.

Karel Gottot tavaly novembertől négy hónapon át kezelték kemoterápiával, a nyirokcsomórák eltűnt testéből.

A töretlenül népszerű énekes betegsége ellenére tavaly november végén személyesen vette át a Cseh Csalogány-díjat. A közönség hosszú percekig felállva vastapssal és éljenzéssel köszöntötte.

Az ötvenéves múltra visszatekintő elismerést, amely korábban az Arany Csalogány-díj nevet viselte, Gott negyvenszer kapta meg, emellett világszerte 50 arany-, ezüst- és platinalemezzel ismerték el énekesi pályafutását.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.