Újabb heves zivatarok várhatóak

Szerdán kezdetben délen lehet több napsütés, majd délutántól délnyugat felől ismét egyre több helyen kell záporok, zivatarok kialakulására számítani. Késő délutántól akár fejlett zivatarrendszer is kialakulhat, melyben felhőszakadás, jégeső, és viharos kifutószél kísérheti a gócokat; 27-33°C várható.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap még mindig többfelé kell számítani záporok, zivatarok kialakulására, viszont továbbra sem kell lehűléstől tartanunk, marad a meleg, nyári időjárás 24 és 32°C közötti csúcshőmérséklettel. Északkeleten lesz melegebb.

Pénteken már több lesz a napsütés, de az erőteljes gomolyfelhő-képződésből még több helyen kialakulhat zápor, zivatar, néhol felhőszakadás, jégeső is. Az enyhe hajnalt követően délutánra 26 és 33°C közé melegszik a levegő.

Szombaton igazi nyári időre van kilátás, sok lesz a napsütés, az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből pedig már csak helyenként alakulhat ki zápor, esetleg zivatar a délutáni, kora esti órákban. Délutánra a legtöbb helyen 30°C fölé emelkedik a hőmérséklet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.