Újabb haláleset rázta meg Kakucsot

Holtan találták meg Kakucson azt a 40 éves férfit, aki még január elején tűnt el. A Bors szerint a faluban azt beszélik, Tibor halálának köze lehet M. Vivienéhez.

A rendőrség március 19-én, szombaton megtalálta Kakucs környékén a január óta eltűntként keresett T. Tibor holttestét a Kakucsi Ring közelében. A férfi már jó ideje ott heverhetett, amikor egy kutyasétáltató rábukkant. A rendőrség nem talált idegenkezűségre utaló jelet, ezért a halálesetet közigazgatási eljárásban vizsgálják.

A bulvárlap helybéliektől úgy értesült, hogy nagyon nyugtalanok az emberek a faluban a két haláleset miatt, egyesek összefüggést is vélnek felfedezni közöttük, bár ennek a feltételezésnek nem sok alapja van.

Kakucson sok pletyka terjeng arról is, hogy az M. Vivien meggyilkolásával vádolt K. Bálint mi mindent követhetett még el. Egyes szóbeszédek a sajtóban is futottak egy kört, például hogy a 20 éves fiú a gyilkosság estéjén úgy összevert valakit, hogy az kórházba került és meghalt, illetve az, hogy K. Bálint nagyapjának a birtokán egy másik holttestet is keresnek. Ezeket a Kakucsról származó pletykákat a rendőrség határozottan cáfolta.

A 20 éves korában meggyilkolt lányt ma, délután 15 órakor helyezik végső nyugalomra a kakucsi temetőben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.