Újabb adag hó érkezik

Vasárnap erősen megnövekszik a felhőzet, csak kevés, szűrt napsütés lehet. Késő délelőttől a Dunántúl déli és nyugati felén többfelé készülhetünk havazásra, főként délebbre átmenetileg havas esőre. Az Alföldön és nyugaton élénk lökések kísérhetik az északi-északkeleti szelet. A legmagasabb hőmérséklet 0 és +5°C között alakul.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap az északkeleti, keleti országrészben várható még hószállingózás, gyenge havazás, a Dunántúlon már kisüt a Nap. Hajnalra 0 és -6°C közé hűl a levegő, nappal pedig 0, +5°C várható.

Kedden szárazabb, nyugodtabb időre van kilátás, csapadék nem várható, de a déli-délnyugati, majd délkeleti szél többfelé megélénkülhet. Hajnalban a havas tájakon -10°C köré süllyedhet a hőmérséklet, nappal 0 és 5°C közé melegszik a levegő.

Szerdán ismét csapadékosabbra, szelesebbre fordul az idő. Egy mediterrán ciklon hozza el hozzánk a csapadékok egész tárházát: eső, havas eső, hó és ónos eső egyaránt előfordulhat majd. Napközben -1 és +6°C között alakul a hőmérséklet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.