Új számokon kezd dolgozni a Rolling Stones

Ronnie Wood, az együttes gitárosa a napokban azt mondta a Reuters hírügynökségnek, még ebben a hónapban stúdióba vonulnak, és új számokon kezdenek dolgozni.

A Rolling Stones gitárosának a héten nyílt kiállítása New Yorkban. Ő ugyanis, mint mondja, "egy festő, aki gitáron játszik". A kiállítás megnyitóján természetesen zenekarát is szóba hozta: "összejövünk és próbálunk, meglátjuk, mi sül ki ebből" – nyilatkozta a Reuters hírügynökségnek.

Ronnie Wood, az együttes gitárosa a napokban azt mondta a Reuters hírügynökségnek, még ebben a hónapban stúdióba vonulnak, és új számokon kezdenek dolgozni
Rolling Stones guitarist Ronnie Wood discusses his art during a news conference at his "Faces, Time and Places" gallery show in New York April 9, 2012. The British guitarist known for his jamming skills with the bands such as "The Faces" and "Rolling Stones" along with his highly documented battles with alcoholism and drug abuse is also a trained visual artist. The exhibit titled "Faces, Time and Places" showcases Wood's finest work made over the period of four decades comprised of original paintings and sketches that are up for sale. REUTERS/Lucas Jackson (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)

Annak ellenére, hogy a történelem egyik legismertebb rockbandájában gitározik, és élete során játszott már Rod Stewart oldalán a Facesben, Wood azt mondja, bár művészként ismernék inkább a nevét, nem zenészként. "Azt gondoltam, először zenészként ismerjenek meg, aztán pedig megmutatom az embereknek, hogy festeni is tudok. Úgyhogy így tettem. A '80-as években a festményeimmel próbáltam megállni a lábamon."

Mégis inkább a Rolling Stoneshoz kötik a nevét, a banda pedig még áprilisban stúdióba vonul, hogy együtt zenéljenek, és ha minden a tervek szerint megy, hamarosan új számokkal örvendeztetik meg rajongóikat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.