Új számmal tér vissza Timberlake

A Grammy - és Emmy-díjas Justin Timberlake az utóbbi hét évben inkább színészi karrierjére és magánéletére koncentrált, idén azonban új albummal jelentkezik.

Megjelenésének első napján a kislemezt kizárólag az iTunes zeneáruházból lehetett letölteni, valamint az anew.myspace.com oldalon lehetett meghallgatni. Ezzel egyidőben a rádiók is megkapták a dalt világszerte: Justin Timberlake tehát hivatalosan is visszatért a zenei életbe. 

A Suit & Tie című legújabb számának nagy sikert jósolnak a Billboard zenei magazin szakemberei. Úgy vélik, a Jay-Z közreműködésével készült, kicsit soulosabb hangvételű dalt a hét végéig legalább 330-350 ezren töltik majd le legálisan.

 

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

Bár valószínűleg Justin Bieber és Taylor Swift eladásait nem fogja túlszárnyalni (Swift We Are Never Ever Getting Back Together című számát a megjelenést követő héten 623 ezren vásárolták meg a Nielsen SoundScan adatai szerint), a visszatérő szám az idei év egyik nagy slágere lehet. Mint a zenei szakemberek kifejtik, a letöltéseknél figyelembe kell venni azt is, hogy ahogy az előadó, úgy a rajongók is idősebbek lettek - nem reagálnak olyan gyorsan, mint a mai tinisztárok rajongótábora.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.