Új Paul McCartney szám: itt a My Valentine

Paul McCartney két új lemezzel is készül jövőre. Az egyik, egyelőre cím nélküli korong várhatóan 2012 február 7-én jelenik majd meg. Az első kislemez, a My Valentine pedig már meghallgatható a neten.

Nem tétlenkedik az egykori Beatle, Paul McCartney jövőre két lemezt is kiad. Az egyik február 7-én kerül majd az üzletek polcaira. Ezen hallható többek közt a My Valentine című szám, melyben Eric Clapton is közreműködik.

Az új lemezről korábban az énekes úgy nyilatkozott, nagyon más lesz, mint amit eddig csinált. A gyermekkorát idéző zenékre lehet számítani, vagyis régi slágerekre, valamint biztosan lesz két új szám: a My Valentine és az Only Our Hearts. Előbbit a napokban a zenész közzétette honlapján, most pedig már a youtube-on is meghallgatható.

A 69 éves énekes új lemezén olyan előadókkal dolgozott, mint Diana Krall, John Clayton vagy Eric Clapton. Utóbbi gitáros is közreműködik az első kislemezen. Íme a My Valentine.

A második lemezről egyelőre szinte semmi biztosat nem tudni, a zenész meglehetősen homályosan fogalmazott vele kapcsolatban: - Talán pop, talán rock, talán pszichedelikus... ki tudja?" - mondta a zenész, aki legutóbb 2007-ben jelentkezett új stúdiólemezzel, a Memory Almost Full cíművel.

 

Forrás: Huffingtonpost

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.