Új együttest alapítanának a Beatles fiak

A legendás együttes tagjainak fiai tervezik, hogy összefognak és saját együttest alapítanak. A formáció neve: The Beatles - The Next Generation lenne.

Én készen állok! – mondta James McCartney (34) a BBC-nek. John Lennon fia, Sean (36) és George Harrison utódja, Dhani (33) is lát fantáziát a dologban, egyedül Zak Starkey (46), Ringo Starr „porontya” zárkózik el a lehetőségtől, hogy együtt a legendás apák nyomdokaiba lépjenek. Starrnak azonban van egy másik fia is, a 44 éves Jason, aki ugyan nem énekes, de dobosként szívesen közreműködne az együttesben.

James McCartney a napokban kezdte meg az új albumát népszerűsítő koncertkörútját, melynek első állomása az a liverpooli Cavern Club, ahol a Beatles nemzetközi karrierje is elindult a 60-as években. James két albumának összeállításában apja is sokat segített, a koncertkörút első állomását pedig babonából választották, bízva benne, hogy neki is szerencsét hoz majd.

McCartney már gyermekkorában is arról álmodozott, hogy egy nap zenész válik belőle, és legalább akkora sikereket ér majd el, mint a Beatles. Éppen ezért nem is tartja sértőnek, ha apjához hasonlítják, sőt, megtisztelve érzi magát, bár nem hiszi, hogy elérte már azt a színvonalat.

A Beatles tagjainak fiai számára a név egyszerre lehet áldás és átok. - Néha nehéz megállnia a saját lábán, de a neve inkább segítette ebben - nyilatkozta fiáról Paul Mcarney.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.