Új játék indul a Népszabadság előfizetőinek

Márciusban még jobban megéri Népszabadság-előfizetőnek lenni. A Mediaworks kiadó egy kizárólag számukra elérhető játékot kínál a következő hetekben.

Március 1-jétől lapunk címlapján, a jobb felső sarokban megjelenik egy matrica. Előfizetőink alatta egy kérdéssel és a hozzá tartozó három válaszlehetőséggel találkoznak. Azok, akik az újságárusoknál, boltokban szerzik be a napilapot, egy tájékoztatást olvashatnak: „Előfizetőink most épp játszanak. Csatlakozzon hozzájuk ön is!" A kvíz nemcsak a résztvevők tudását teszi próbára, hanem szerepet kap a szerencse is. A kérdések hat témakörből – földrajz, gazdaság, irodalom, közélet, sport, zene – kerülnek ki és előfizetőnként különböznek majd.

Vagyis előfordulhat, hogy amíg ön egy operával kapcsolatos feladványt kap, a szomszéd aznap egy sportkérdéssel szembesül. A véletlen dönti el, hogy kinek milyen lapszám jut. A kérdések összeállításánál kollégáink ügyeltek arra, hogy azok próbára tegyék az olvasókat, ugyanakkor megfejthetőek legyenek. Előfordulhat ugyanakkor, hogy némi utánajárásra is szükség lesz.

Az összes kvízkérdésre helyesen válaszolók között egy saját Népszabadság-olvasósarkot sorsolunk ki március 31-én. A Brook fotelből, kisasztalból, állólámpából és magazintartóból álló szettet a Basic Collection dizájn-bútorstúdió ajánlotta fel.

A megfejtések beküldéséhez szükséges válaszlapot mai lapszámunkban közöljük. Előfizetőink március 1–19. között találkozhatnak az egyedi kvízkérdéssel ellátott matricákkal. A válaszokat 2016. március 30-ig kell eljuttatniuk a megadott címre: Kvízszabadság, 1593 Bp., Pf.: 777. Vagy online­ is feltölthetik azokat a www.nol.hu/kvizszabadsag oldalon található formulán, a játék végén. Ha kérdésük lenne a játékkal kapcsolatban, keressék fel a Nol.hu/kvizszabadsag.hu oldalt vagy érdeklődjenek telefonon a 06-40-510-510-es helyi tarifával hívható számon.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.