Új házvezetőnőt keres Vilmos herceg és Katalin hercegnő

A hercegi pár egy brit női magazinban hirdetett meg állást. Az ideális jelöltnek a takarításon, mosáson és vasaláson kívül főznie is kell tudnia, és néha a kutyákat is kell majd sétáltatnia.

Vilmos és Katalin újsághirdetésben keres új házvezetőnőt hamarosan négytagúra bővülő családjukba. Anglia legrégibb női hetilapjában, a The Ladyben megjelent felhívás szerint a hercegi pár olyan bejárónőt szeretne alkalmazni, aki segít a gyereknevelésben és a háztartás vezetésében.

Az alkalmazottól teljes diszkréciót és lojalitást várnak el, munkakörébe a hagyományos feladatokon – úgymint takarítás, mosás, vasalás, bevásárlás, evőeszközök tisztán tartása – bele fog tartozni a gyerekekkel kapcsolatos teendők elvégzése, valamint a kutyasétáltatás is – írja a Daily Mail

A leírás szerint a munkaidő hétfőtől péntekig tart, de alkalmanként egy-egy hétvégi napot is érinthet, mondjuk ha a hercegnő elutazik valahová, el kell kísérni az útra. A hirdetés kitér arra is, hogy a házvezetőnőt bentlakással szeretnék alkalmazni. Igény szerint férj is költözhet vele, akinek állandó munkát ugyan nem tudnak biztosítani, de segíthet a ház körüli teendőkben és a javításokban.

Az álláshirdetés április 5-ig él, nem sokkal később pedig munkába is állhat a szerencsés.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.