Sztárügyvédet kapott Bándy Kata gyilkosa

Sztárügyvédre cserélte le korábbi védőjét Péntek László (26), az egy éve megölt rendőrségi pszichológusnő, Bándy Kata gyilkosa, akit első fokon életfogytiglani szabadságvesztésre ítéltek. A Blikk úgy tudja, Péntek nem fizet majd a védelemért.

Péntek László új ügyvédje a Zsanett-ügyben elhíresült dr. Tuza Péter szűkszavúan nyilatkozott a Blikknek: - Az összeg védői titok lenne. Mindenkire rábízom, hogy eldöntse, mennyire motivál engem a pénz. A stratégiámmal kapcsolatban pedig nem szeretnék az újságon keresztül üzengetni a bíróságnak, így csak annyit mondok, hogy van. Egy teammel dolgozunk ezen az ügyön.

Péntek kirendelt ügyvédje, dr. Solymos Sára hétfő reggel tudta meg, hogy a másodfokon már nem ő védi a férfit. A bulvárlap úgy tudja, a gyilkosságért első fokon tényleges életfogytiglanira ítélt férfi elégedetlen volt ügyvédjével, de azt nem tudni, hogy miért.

Péntek László retteg az életfogytiglani szabadságvesztéstől. Többször kijelentette, hogy nem tudja és nem is akarja végigcsinálni. Feltehetőleg utolsó szalmaszálként kapaszkodott bele abba a lehetőségbe, hogy egy neves ügyvéd szakmai okokból elvállalja a védelmét – írja a bulvárlap.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.