Úgy megfélemlítették, hogy iskolába se ment

Volt iskolatársai raboltak ki egy 15 éves fiút Küngösön. A kirabolt fiút úgy megfélemlítették, hogy szüleinek sem volt hajlandó elárulni, mi történt vele.

Az eset tavaly október 13-án történt, amikor mindhárom fiú ugyan azon a buszon utazott. A 15 éves sértett és támadók ismerték egymást, korábban egy iskolába jártak. A 16 illetve 19 éves testvérek már a buszon kinézték maguknak az egykori iskolatársat, aki eleve félt tőlük.

Leszállás után a testvérek közrefogták a fiút, megrángatták, zsebeit kiürítették vele és még az övét is elkobozták. A veréstől rettegő fiataltól 5000 forintot zsákmányoltak, majd megfenyegették és magára hagyták.

A megfélemlített kamasz otthon, aztán nem mert semmit mondani a faggatózó családtagoknak, sőt, annyira félt, hogy másnap iskolába se ment. Végül a nővérének árulta el, hogy mitől fél. A család elment a rendőrségre, ahol feljelentést tettek.

A berhidai testvérek ellen a Balatonalmádi Rendőrkapitányság indított nyomozást lopás miatt. A rendőrség a munkát befejezte, az ügyet vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek - írja honlaján a rendőrség.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.