Úgy hasba rúgta a terhes nőt, hogy elvetélt

Elfogott a brit rendőrség egy férfit, aki még augusztusban rasszista indíttatásból úgy hasba rúgott egy terhes nőt, hogy az elvetélt.

Az incidens augusztus 6-án történt a Bletchley nevű kisváros egyik szupermarketének parkolójában. Egy fehér férfi előbb rasszista sértéseket vágott egy nő fejéhez, szidalmazta, majd többször belerúgott. A nő a földre roskadt. A támadó egy férfit is megsebesített, üveggel és egy zacskó jéggel vágta fejben, amikor az a nő védelmére kelt. A történteket a parkoló biztonsági kamerája is rögzítette.

A támadó elmenekült, a sérültekért pedig mentőautó érkezett, de a nő olyan kemény rúgásokat kapott, hogy a kórházba menet elvetélt – írja az Independent.

A 35 éves nő és a védelmére kelő 40 éves férfi már felépült sérüléseiből, de a támadót még csak most kapták el. Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy a kopasz, kigyúrt férfi milyen jellegű megjegyzéseket tett a nőre és képet sem közöltek az áldozatról a Nagy-Britanniában az utóbbi időben elharapódzó idegengyűlölet miatt, amely főként a muszlim lakosságot érinti.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.